Op eigen benen…

Uit huis en studeren in rotterdam…

Verloskunde dat is wat je echt graag wilt. Na twee keer uitgeloot te zijn in Amsterdam krijg je een plek in Rotterdam. Nadat je geslaagd bent krijg je van mama een mooie verlostas met alles erop en erin. Het echte werk kan nu beginnen.

Als verloskundige wil je je gaan vestigen in Amersfoort. En daar is geld voor nodig…. En dat dat moet geregeld worden bij de bank.
En zoals je zelf zei toen je terug kwam van het gesprek… Ze lenen me zomaar geld en weet je ik heb zelfs voor een jaar uitstel om te beginnen met betalen want het duurt natuurlijk al 8 a 9 maanden voordat de eerste betalingen binnen komen. En ik kan geld lenen voor een eigen huis.

20131017-125934.jpg

Enne..ik heb wat over zelfs dus heb ik een tv, wasmachine en stofzuiger gekocht.. Leuk hé alles tegelijk net of ik jarig ben..

Comments are closed.